NajnovijeSudijeVesti

U G.Milanovcu stižu naslednici Dragojlovića (foto)

Iz Gornje Milanovca stiže jedna nova generacija sudija koja će da sa sigurnošću da nasledi velikog Radojicu Dragojlovića. Posebnu pažnju na ovu mladu generaciju obratiće čelnici SSOS Gornjeg Milanovca Milan Kuburović i Darko Milanović. Veliki napredak učinjen je u ovoj organizaciji od kad su na čelu pomenuta dvojica. To je samo još jedan dokaz da kad imate vredne i prave ljude koji se mahsimalno posvete svojoj struci uspeh mora biti zagarantovan.

Seminaru službenih lica SSOS Gornjeg Milanovca od pozvanih 30 sudija,odazvalo se 20. Sva službena lica koja su prisustvovala seminaru uspešno su položila kako fizički tako i teoretski deo. Preostalih 10 sudija koji su na listi,  su starije kolege koje seminar polazu po bonifikacionom sistemu.

Na zatvaranju seminara prisutnima se obratila SSOS na čelu sa Kuburović Milanom i Milanović Darkom, čestitala na uspešno položenom seminaru i poželela puno sreće i uspeha u tekućoj sezoni 2017/2018. Kao gost bio je i Radojica Dragojlovic istaknuti Milanovacki sudija, koji deci sluzi za motiv i primer, jer je jedini iz organizacije sudio i veciti derbi.