NajnovijeSrpska liga ZapadVesti

Sastanak FSR Zapadne Srbije i FK“Sloga“ Kraljevo

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, 27.10.2022. godine sa početkom u 14:00 časova, na zahtev Fudbalskog kluba „Sloga“ iz Kraljeva održan je sastanak sa rukovodstvom FSR Zapadne Srbije.
Na sastanku ispred FSR Zapadne Srbije bili su prisutni: Predsednik, Nebojša Živanović, potpredsednik Slavko Perović, generalni sekretar, Darko Bradonjić, predsednik sudijske organizacije našeg regiona, Dejan Dimitrijević, komesar za delegiranje sudija, Milivoje Aksentijević, analizator Srpske lige „Zapad“, Vladan Jeremić i zamenik komesara za bezbednost i integritet takmičenja, Milisav Ristivojević.
Na sastanku ispred Fudbalskog kluba „Sloga“ iz Kraljeva bili su prisutni: Predsednik, Milan Kesić, potpredsednik Saša Jovanović i sportski direktor Miloš Bojanić.
Tema sastanka po zahtevu FK“Sloga“ iz Kraljeva je upoznavanje rukovodstva kluba sa rukovodstvom saveza i organima zaduženim za takmičenje i sudijska pitanja, kao i sagledavanje činjeničnog stanja na pojedinim utakmicama napred pomenutog kluba u delu propusta i sudijskih grešaka.
Rukovodstvo FSR Zapadne Srbije je izašlo u susret klubu i omogućilo sastanak na kome su bili prisutni svi organi zaduženi za takmičenje i sudijska pitanja. FK“Sloga“ iz Kraljeva je klub duge tradicije, koji je na pravom sportskom putu koji predvode mladi i perspektivni ljudi. Omladinska škola kluba dobro radi, planirano je i formiranje akademije. Klub polako izlazi iz finansijske krize i redovo izmiruje svoje obaveze. U jednom izuzetno opširnom, detaljnom i iscrpnom razgovoru konstatovano je da su zajednički ciljevi regularnost i zaštita integriteta takmičenja, podizanje kvaliteta suđenja na svakoj prvenstvenoj utakmici, uz obostrane želje da se određene stvari isprave i unaprede.
Sastanak je protekao u izuzetno mirnom i prijateljskom tonu, uz poziv rukovodstvu saveza da u narednom periodu obiđe Fudbalski klub „Sloga“ iz Kraljeva.