FSRZSNajnovijeVesti

Humanitarni turnir u Novom Pazaru

U subotu 11.maja 2024.godine počeo je Humanitarni turnir u organizaciji Pravoslavne omladine Raške oblasti i Manastira Đurđevi Stupovi, a pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije.

Otvaranju turnira su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave Grada Novog Pazara na čelu sa Gradonačelnikom Nihatom Biševcem.

Ispred Manastira Đurđevi Stupovi bio je otac Gavrilo, dok su Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije predstavljali generalni sekretar Darko Bradonjić i njegov zamenik Vladimir Čađenović.

Na turniru koji, koji se održava u blizini Petrove Crkve (koja predstavlja najstariji spomenik crkvene arhitekture u Srbiji i koja pre sada poznatim pisanim izvorima potiče iz 4.veka), učestvovaće 48 ekipa i sva prikupljena sredstva će biti uplaćena kao pomoć za lečenje dvoje dece iz Novog Pazara.

Turnir je zvanično otvorio generalni sekretar FS RZS, Darko Bradonjić, pozdravio sve prisutne, zahvalio se gradonačelniku Novog Pazara gospodinu Nihatu Biševcu na prisustvu, kao i ocu Gavrilu ispred Manastira Đurđevi Stupovi i naglasio da će Savez uvek biti pravi partner i pomagati ovakve humanitarne akcije.

Оставите одговор