SudijeVestiZona Dunav

Dunav nikad spremniji

Završen je seminar službenih lica zonske lige grupa Dunav na kojoj su službena lica pokazala nikad bolje rezultate. Seminar je održan u Kragujevcu. Svi delegati uspešno su položili testove.

Sudije zone Dunav nikad spremniji nisu došli na seminar. Od 24. sudije sa A liste prisustvovalo je 22. Nisu se pojavili Parežanin Strahinja iz Lapova i Milić Aleksandar iz Velike Plane. Svi su pristupili polaganju fizičkih normi i uspešno položili. Na B listi od 16. pozvanih sudija, trojica nisu prisustvovali, Blagojević Nikola Knić, Kantar Slađan Aranšelovac i Tomić Nemanja Smederevska Palanka. Jedino fizičke norme nije istrčao Janković Jovan iz Požarevca koji je istrčao 2400 metara. Za mesec dana moraće na proveru telesne težine Trajković Ivica ali on će biti delegiran od početka prvenstva.

Sve sudije A i B liste su uspešno položile testove.

Svi delegati i posmatrači su veoma zadovoljni edukacijom koju su imali od SOS FSRZS. Po njihovim tvrdnjama nikada ovako nisu bili prihvaćeni pa otuda i ovako dobri rezultati.

Komisija nije imala ni jednu primerku na učešće svih koji su pristupili seminaru kao na njihovo veoma profesionalno ponašanje.