FSRZSNajnovijeVestiZone

Živanović i Bradonjić održali sastanka sa FK Sloboda Čačak

U prostorijama FSR Zapadne Srbije u Kragujevcu, dana 13.10.2022. godine sa početkom u 12:00 časova, na zahtev Fudbalskog kluba „Sloboda“ iz Čačka, održan je sastanak sa predsednikom FSR Zapadne Srbije, Nebojšom Živanovićem i generalnim sekretarom, Darkom Bradonjićem.
Tema sastanka je upoznavanje predsednika Fudbalskog kluba „Sloboda“ iz Čačka, Dušana Vukosavljevića i članova upravnog odbora kluba, Radojice Sretenovića i Predraga Božića sa novim predsednikom i generalnim sekretarom saveza.
Predsednik FK“Sloboda“ Čačak upoznao je novo rukovodstvo saveza sa detaljnim aktivnostima kluba i planiranim investicijama (teren sa veštačkom travom). Takođe, potenciran je rad omladinske škole koja broji preko 250 dečaka svih uzrasnih kategorija, od petlića do omladinaca. U jednom delu su se osvrnuli na prethodnu takmičarsku sezonu u kojoj su postojali određeni problemi u takmičenju sa željom da toga više ne bude. Sastanak je protekao u izuzetno mirnom i prijateljskom tonu, uz poziv rukovodstvu saveza da u narednom periodu obiđe Fudbalski klub „Sloboda“  iz Čačka.