Srpska liga ZapadVesti

Uspešan sastanak svih komesara sa kordinatorom srpskih liga

U prostorijama FS u Beogradu održan je sastanak sa komesarima za takmičenje i bezbednost sve četiri srpske lige. Jedna od najbitinijh odluka je da će svi zajedno kontrolisati utakmice svih srpskih liga. Stižu i nova upustva za delegate koji će imati još veću ulogu na utakmici.
Na sastanku su govorili:Koordinator za bezbednost svih srpskih liga Milutin Baštovanović, koji je izrazio zadovoljstvo zbog veoma uspešnog sastanka na kojem su dogovoreni svi potrebni uslovi da se takmičenje srpskih  liga podigne na najvisi nivo.
Komesar za bezbednost FSS Ljubisav Sekulić govorio je o zakonskoj regulativi i novinama koje su dodate zakonu od početka 2017 godine. Takođe,Sekulić je naglasio da je veoma važno za sve klubove priprema utakmica,koja podrazumeva i obavezno prisustvo licenciranih redara.
Zatim je Oficir za integritet FSS Ivan Petrić upoznao prisutne komesare da je FSS početkom ove godine oformio Etičku komisiju koja će imati važnu ulogu vezanu za bezbednost i regularnost takmičenja.
Prema rečima učesnika sastanka ovo je bio veoma uspešan i koristan razgovor komesara sve četiri srpske lige, koji će učiniti sve neophodno da se takmičenje srpskih liga dovede na najviši nivo.
Zaključeno je da ce se komesari ponovo sastati nakon četvrtog kola.