NajnovijeVesti

Pogrešan put Terzića

Posle novog, sramnog napada na FSS i njegove organe, čovek koji se krije iza imena Crvene Zvezde, Zvezdana Terzića, želimo istom da saopštimo da je izabrao pogrešan put. Potpuno je nepromerno da posle svakog neuspeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje FSS za svoje neznanje i evidentnu lošu kadrovsku politiku koja je za rezultat dala neuspešnu sezonu.

U istoriji velikih klubova, nezabeležen je način na koji Zvezdan Terzić komunicira sa javnošću, pozivajući ispred kluba na linč a sve zbog svojih propusta i skrivenih radnji koje su Crvenu Zvezdu dovele da klub ne bude na nivou koji su stvarale generacije velikih igrača i rukovodilaca.

Neverovatno je da neko sa višedecenijskim iskustvom u fudbalu padne toliko nisko i valja se u sopstvenom blatu, zahtevajući da na čelo fudbalske organizacije dođe čovek isključivo po njegovom izboru, spreman da radi u intersu Zvezdana Terzića, a ne srpskog fudbala. Gotovo je tužno da čovek protiv kog se vodi proces zbog malverzacije u srpskom fudbalu, svojim primitivnim istupanjem protiv saveza, klubova i pojedinaca, napada i vređa i ono što je trenutno najsvetlije u našem fudbalu, Milorada Mažića i njegov tim.

I umesto da prihvati odgovornost za novi krah i preranu eliminaciju na međunarodnoj sceni, pogleda istini u oči i sasluša šta o njegovom bitisanju u Crvenoj Zvezdi misle iskreni navijači, on neuspešno pokušava da krivca pronađe tamo gde ih nema.

FS Regiona zapadne Srbije i sad daje punu podršku predsedniku Sčaviši Kokezi i svim organima FSS u nameri da istraju u borbi protiv svih nepravilnosti u našem fudbalu, među kojima spadaju i poziv na linč od strane Zvezdana Terzića na legalno izabrane institucije FSS i predsednika Slavišu Kokezu.