NajnovijeSrpska liga ZapadVesti

Održana konferencija klubova Srpske lige Zapad

U Kragujevcu je održana konferencija klubova Srpske lige grupa Zapad na kojoj je konstatovano da je jesen bila na visokm nivou. Regularnost, poštovanje fudbalskih propisa, velika neizvesnost na utakmicama , odlične organizacije klubova u takmičenju obeležile su jesenji deo prvenstva u Srpskoj ligi Zapad.

U odsustvu Veljka Radulovića (Zlatibor Čajetina) predsednika Konferencije, presedavao je Miroslav Bukvić (Fap) . Na sve izveštaje komesara nije bilo nikakve primedbe. Ivan Radović predstavnik Sloge iz Požege insistirao je još žešćim kriterijumima rukovodstva lige prema klubovima, da bi regularnost prvenstva ostala na visokom nivou.

O propisu o potpisivanju ugovora sa agencijama za obezbeđenje sportskih priredbi govorio je predsednik saveza Branko Stojaković:

-Zakon da tumači samo donosilac, a pokušaćemo da zaštitimo klubove. Zamolio bih za strpljenje, siguran sam de ćemo uspeti da pronađemo rešenje. Problem je veliki počev od Prve lige do najnižih liga i verujem da će biti rešen po volji klubova.

Prolečni deo prvenstva počeće 11.marta a završiće se 4. juna.

Eltna liga u zapadnoj Srbiji nastavlja da podiže svoj rejting. Od ovog proleća sve utakmice biće snimane što su klubovi prihvatili sa oduševljenjem. Slika sa utakmica Srpske lige Zapad odlaziće u svet putem interneta, što če doprineti znatnoj afirmaciji fudbalera.

Slađana Raković

POGLEDAJTE IZJAVE

Nemanja Dimitrijević FK Radnički 1923

Veroljub Šiljak FK Fap Priboj

Ivan Karapetrović FK Jedinstvo Putevi

FK Jošanica sportski direktor Suljović

Svetislav Marušić komesar za suđenje Srpska liga Zapad

Tomislav Savić komesar za takmičenje Srpska liga Zapad