Jovanović preuzeo FAP, stižu pojačanja

Žarko Jovanović novi šef struke „kamiondžija“

Žarko Jovanović sa Uba nekadašnji trener Jedinstva sa Uba,Šumadije iz Jagnjila, Stepojevac Vage,Budućnosti iz Valjeva, Rinice iz Mionice i Železničara iz Lajkovca od danas je strateg Pribojaca. Pred mladim i perspektivnim trenerom veliki je izazov kako bi sačuvao srpskoligaški status.
-Drago mi je što sam došao u jednu pravu fudbalsku sredinu. Jeste da ne stojimo najbolje na tabeli ali uz pojačanja koja smo doveli i dobar rad na terenu ne sumnjam da cemo izboriti srpskiligaski status. Saradjivati sa ljudima iz FK FAP-a je privilegija jer ljudi razumeju fudbal i žive za njega. – ističe Jovanović.

Fudbaleri FAP-a znatno jači u odnosu na prvi deo dočekaće nastavak sezone na srpskoligaskom zapadu. Pored trenera Jovanovića sa kojim je juče postignut dogovor za sada su plavi dres zadužila i četiri igrača. Aleksa Minić vraća se iz Valjeske Budućnosti. Pored Minića povratnik u plavi tabor je i Darko Bjelanović koji je igrao za Karađorđe iz Topole,a iz Topole stiže i Žarko Trifunović, jedan od najboljih golmana u ligi. Trifunović je pored Karađorđa čuvao i mrežu Radničkog iz Kragujevca u superligaškim danima, kada je za njega nastupao i Željko Goljović, bonus igrač koji igra na poziciji napadača, a dolazi iz Beogradske Lokomotive.